Brouwerij Broederliefde
Brouwerij Broederliefde

Het heeft even geduurd maar hier is dan de nieuwsbrief over het Barrel-Aged pakket. Voor jou als gelukkige van 1 van de 200 pakketten is dit de update voor de status van het project.

Alles over hoe het nu is met het bier, wanneer het wordt gebotteld en wanneer we denken te releasen.

Status van het bier

Alle bieren ontwikkelen zich geweldig, alle mooie smaken beginnen te ontstaan en we zijn erg tevreden.

De ontwikkeling gaat zo goed dat we sommige bieren al in flessen gaan zetten en donker en koel laten doorrijpen. We zullen jullie meenemen in de smaakbeleving.

Beam me up Jimbo! Chocolate Escape is het basis bier wat op een Jim Beam Bourbon vat is gegaan. Volle body, heerlijk zoet en de mooie bourbontonen zullen dit bier laten plakken in je glas.

From Heaven to the Hills. Black Medusa is het basis bier wat op een Heaven Hill vat ligt. Koffie en chocolade gaan prima in de mix met de vanille en bourbon smaken van dit vat.

These are Roses Four you. Op het Four Roses Bourbon vat ligt een volle body Barleywine te rijpen afkomstig van onze Barley W. Ine jr. Echter is hij voor het vat met wat meer rozijntjes en roodfruit opgeschroefd om zijn volle body in het vat te kunnen behouden. Rozijnen, karamel, bourbon & hout is wat de beleving hier gaan zijn.

Are you Martin or Remi? Een combi van de Black Medusa en de Chocolate Escape is het heerlijke bier wat ligt op het Remi Martin Cognac vat. Hierin zal je vooral het zoetje van de chocolade, bittertje van de koffie en het zachte van de Cognac proeven in samenwerking met leuke houtsmaak dat plakt in je glas.

 

Plannen omtrent Ophaaldag

We zijn voornemens het voor de ophalers te doen op 1 dag in een weekend na de zomervakantie. De datum is nog niet helemaal zeker en zullen we dan later aan je bekend maken. De verwacht zal zijn medio september zoals we vorig jaar vooraf bekend hadden gemaakt.

Wat we wel kunnen vertellen is dat we op de ophaaldag leuke dingen organiseren. We zullen kraampjes inrichten met merchandise en bier. Ook zullen we nog bieren aansluiten op onze tap installatie om samen te proosten op een succesvol Barrel Aged project. Uiteraard zijn we jullie zeer dankbaar voor de geweldige steun.

Winnaars van de loterij

De winnaars van de Yearly Anniversary Barrel Blend (Y.A.B.B.) the first edition 2021 kunnen hun fles in de maand juli verwachten.

Misschien hebben we dan ook wel groot nieuws te vertellen….

 

Met vriendelijke groet,

 

Brouwerij Broederliefde

Modify your subscription    |    View online